nästan 25 år i Vallbo….

APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA

Höns i Vallbo

Vi har tillsammans med fyra andra familjer i Vallbo skaffat ett antal värphöns som förser oss med goda ägg varje dag. Hönsen bor i en ombyggd husvagn. Faktiskt värper de så bra att vi kan sälja lite ägg! Vi tar 60:- för 12 st. Åk till Vallbogården eller Per-Olsgården så hjälper vi er.

Ridtur till Ridvadet

Idag fick vi till den årliga ridturen till Ridvadet med Joanna och Klara Sätter. Roligt med pigga och glada hästar. Tur med vädret hade vi (som vanligt) också.

Joanna på Gári och Klara på Naela
Naela och Skuggalisa gillar att springa i vatten

Sommar 2020

I sommar har vi öppet för självhushållsgäster, och har rutiner för att undvika smitta. Nytt för i år är vårt nya fina växthus och nyrenoverade restaurangkök.

Sommar 2019

Nu är sommaren här och den är lite annorlunda jämfört med förra årets. Det har varit lite kallare och lite blötare, men just nu skiner solen.

Vi har inga föl i år, men i hagarna går 4 unghästar och de två avelsstona som i sommar får tjänstgöra som ridhästar.

Fårflocken har vuxit lite, vi fick 9 lamm.

Ett roligt projekt är vårt sedan flera år planerade växthusbygge, som i år äntligen blir verklighet!

Nu inväntar vi 2019 års Blå hajk, den stora scoutgrupp som kommer hit varje år, och har Vallbo som bas. Förra året var första gången de fick ställa in sin tur, pga det eldningsförbud som rådde.

Sommaren är i full blom!

Vintern har kommit till Vallbo

Sedan en vecka tillbaka har vintern gjort sin ankomst till Vallbo. Det innebär lite påskyndat jobb med att få ned de sista sommardagarna och städa undan de sista blomkrukorna, men nu är vi snart färdiga!

Härlig sommar 2018

Vi har haft en härlig sommar här på Per-Olsgården. Varmt väder, visserligen torrt men ändå så har det växt riktigt hyfsat. Vi har fått in tillräckligt med hö till djuren och grönsaker och blommor växer.

Vi har badat nästan varje dag, och solat oss.

Vi har plockat en massa hjortron!

Allra roligast har det varit att få pyssla om hästarna, som nu blivit hela åtta stycken efter att tre föl fötts i sommar.

Vi har också fått åtta lamm, varav en ”sladdis” i slutet av juli.

Bilderna får visa lite mer…