Tova och Holgers filosofi

 

På Per-Olsgården lever du nära djur och natur.

Umgås och andas ut. Vi vill erbjuda våra gäster en fulländad fjällupplevelse, men också vänlighet i en familjär och lugn miljö. Många av våra gäster genom åren har också blivit våra vänner.

Snällhet

Vår filosofi är att om man är snäll med alla man möter, så får man så mycket vänlighet tillbaks. Att vara snäll är kanske omodernt i vår konkurrensinriktade tid, men vi anser att snällhet är ett väldigt fint begrepp som vi måste värna om!

Umgänge

Här kan välja om man vill umgås med oss eller med andra gäster, men huset är stort så man kan också dra sig tillbaks om man behöver tid för sig själv.

Miljövänligare

Sedan 2016 producerar vi egen el via drygt 105 solceller.

Här försöker vi vara miljövänligare. Vi värmer vårat hus med bergvärme, ved och solenergi som genererar elström. Vi lagar helst lokal mat med hänsyn till klimatförändringar. Standarden är rätt så enkel. Per-Olsgården är i grunden ett gammalt pensionat byggt av timmer och det har inte dusch och toalett på rummen, men här finns själ och charm och vi har varsamt renoverat de flesta utrymmena.

Naturupplevelse

Naturen nära Vallbo är fortfarande rätt så opåverkad av oss människor. Det finns många stigar, rent vatten och friska vindar. Direkt utanför dörren börjar din naturupplevelse! Vi föredrar att samarbeta med våra grannar och närliggande turistföretag istället för att konkurrera med dem, därför kan vi också erbjuda ett större aktivitetsutbud tillsammans.

%d bloggare gillar detta: